Back to All Events

Samtalesalon: Barnets oplevelse af graviditeten

Er du nysgerrig på, hvad barnet mærker og oplever inde i maven?

Oplæg og samtalesalon om barnets bevidsthed under graviditeten og om hvordan du kan kommunikere med dit barn allerede i fosterstadiet.

Ann-Jeanett Foldager har skrevet speciale om det akademiske begreb ”Foster-perspektiver”, som handler om at medtænke fostrets perspektiv på graviditeten i sundhedsverdenen, og at betragte fostret som et subjekt, der har en bevidsthed om verden og mor. I oplægget vil Ann-Jeanett komme ind på, hvordan du som gravid håndterer dine tanker og følelser i graviditeten og åbne op for, at det kan være en vigtig del af at paratgøre barnet til den verden, det møder.

Ann-Jeanett Foldager er cand. psych. fra Københavns Universitet. Hun har virksomheden VÆR, hvor hun arbejder med de psykologiske/terapeutiske og energibevidste aspekter af fertilitet/fertilitetsproblemer, graviditet, fødsel og efterfødsel, både via individuelle sessioner, gruppeforløb og workshops.

I 2012 har hun udgivet bogen “Livet er Mit – en bog om Dimensional Bevidsthed”. Specialet “En invitation til Foster-perspektiver – en kulturoverskridelse af fostertid, graviditet og forældreskab” er udgivet som e-bog.

Pris 50 kr. Tilmeld dig her.
GRATIS for medlemmer af Barselshuset, men tilmelding er nødvendig.
Køb medlemskab her.

Babyer og børn er velkomne.

Facebookevent