Back to All Events

Stand up i festugen

  • Klostertorvet Klostertorvet Aarhus, 8000 Denmark (map)

BARSELSHUSET RYKKER NED PÅ KLOSTERTORVET I UGE 36 UNDER AARHUS FESTUGE OG HAR I DEN FORBINDELSE NYE EVENTS HVER DAG.

FARS FREDAG står på underholdning fra komiker Tjelle og med sig har sine venner:

Som forældre er det godt at kunne grine af sig selv, og det kaos man befinder sig i. Derfor vil fem aarhusianske komikere, og forældre, i samarbejde med Bedre Barsel, levere et forrygende sjovt show. Det starter kl. 11, for det passer bedst med ungernes middagslur, så kom og grin (og græd) med de professionelle, og trætte, komikere: Tjelle Vejrup, Nicolaj Lange, Benjamin Jeppesen, Henriette Thuesen og Jimmy Lauridsen.

Earlier Event: September 5
BINGO i festugen
Later Event: September 9
Forløb: Mødre Mødes Light