Back to All Events

Aarhus Festuge: konserveringsworkshop med Frederiksgade42

  • Klostertorv Klostertorvet Aarhus, 8000 Denmark (map)

Barselshuset rykker ned på Klostertorvet i uge 36 under Aarhus Festuge og har i den forbindelse nye events hver dag.


Tænk hvis man kunne spise jordbær i november?

Hvem ville ikke ønske at sommeren frugter, bær og grøntsager var tilgængelige hele året rundt? Det vil vi gerne hjælpe med at gøre det muligt i dit eget køkken med en workshop på Cluster Square om syltning og henkogning.

Sæsonens råvarer skal syltes og henkoges under kyndig kokke-vejledning og forklaring, og bagefter vil der være fællesspisning med mad lavet af Frederiksgade42, der er en grøntsagsbaseret restaurant i hjertet af Aarhus.

Frederiksgade 42 | mad & vin, har siden åbningen i 2015 lavet mad efter et 80/20-koncept. Det betyder at 80% af maden er plantebasseret, og 20% er fx lam, gris, vildt, fisk/skaldyr og fjerkræ. Om det er grønt eller kød man spiser på Frederiksgade 42, vil der altid blive serveret en råvare, som er dyrket ordentlig, eller som kommer fra en gård, hvor dyrevelfærden er høj. Udover at fokusere på grøntsagerne, som hovedelementet i måltidet, serveres der delemad i restauranten.

TILMELD DIG HER (gratis)