Back to All Events

Barselshuset x Yoga i det fri

  • Kloster Torvet Klostertorvet Aarhus, 8000 Denmark (map)

BARSELSHUSET RYKKER PÅ KLOSTERTORVET I FESTUGEN

Yoga i det fri inviterer i samarbejde med Bedre Barsel til 1 times barselsyoga.

Timen er bygget op omkring klassiske Hatha yoga stillinger, så alle kan være med, og samtidig er der plads til, at der kan smiles til baby, og hvad der ellers er brug for. Vi starter med en blid opvarmning af ryggen og nakken, hvorefter vi arbejder hele kroppen igennem. Timen sluttes med en kort afspænding.

Medbring selv yogamåtte, tøj efter vejret og evt. et tæppe til din baby.

Yoga i det fri, YIDF, er en samling af frivillige og dedikerede yogainstruktører, som alle brænder for yoga. Vi mener, at yoga skal være tilgængelig for alle - og uafhængig af medlemskaber og økonomi. Derfor bestræber vi os på at afholde gratis yogaklasser flere gange om året.

YIDF formidler yogaundervisning - dels undervisning i det fri og dels som bindeled mellem arrangementer, firmaer, institutioner, aktiviteter med flere og yogainstruktører. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du mangler en yogainstruktør eller yogaundervisning.

INGEN TILMELDNING