Back to All Events

Oplæg: Råd og vejledning om amning v/Ammehjælpen

Den 19. sept. får vi igen besøg af Ammehjælpen i Barselshuset.

Ammehjælpen tror på, at amningen starter før baby kommer til verden. Det udsagn tager Bente udgangspunkt i og forklarer nærmere i hendes oplæg, som er for både dig der venter barn og dig der har født. Amning er helt naturligt, men foregår sjældent som på film, hvor baby fødes, lægges til brystet og bare spiser. Bare det var så vel, men faktisk er det meget almindeligt, at amningen driller og skaber (stor) frustration, det glemmer man bare at forberede sig på som gravid.

Det er Bentes sigte, at hjælpe kommende og nybagte forældre med støtte, råd og vejledning til et godt og trygt ammeforløb.

Oplægget vil bl.a. handle om hvorfor man skal forberede sig på amningen og hvad det konkret betyder. Og så skal vi tale lidt om de famøse ”gulddråber” og babys første måltid efter fødslen - for hvor meget skal en baby egentlig spise, og hvordan lægger man barnet til brystet? Hvordan etablerer man nogle stressfrie og rare spisesituationer og sikrer sig, at baby bliver mæt og tilfreds?

Efter oplægget er det muligt at stille spørgsmål og modtage ammehjælp.

Ammehjælpen drives af Bente Juul-Lassen, der er IBCLC-ammerådgiver og autoriseret social- og sundhedsassistent, med næsten 20 års erfaring fra henholdsvis fødeafdelingen på Skejby Sygehus og Sønderborg Sygehus. Her har Bente også erfaring fra neonatal-afdelingen (tidligt fødte) og opnået sine kompetencer på basis af gennemførte specialkurser. Bente er desuden mor til 3 børn.

Pris
90 kr.
0 kr. for medlemmer af Barselshuset. Tilmelding er nødvendig via billetlinket.

Book din plads her

Bliv medlem af Barselshuset her, for kun 99 kr./mdr.:
https://www.bedrebarsel.dk/medlemsskab-1/

Hvis du bliver forhindret i at deltage, send da en mail til jba@fo-aarhus.dk, så en anden kan få din plads.