Back to All Events

Livet efter døden - Samtalesalon med Puk Qvortrup og Dorthe Refslund Christensen

  • Cafe Nicolai 8a Vester Allé Aarhus, 8000 Denmark (map)

Samtalesalon om børn og sorg og moderskab

Hvordan håndterer man børns sorg, når man selv er i sit livs største krise?

Sorgforsker og lektor ved Arts, AU, Dorthe Refslund Christensen, og Puk Qvortrup, som er forfatter til den autofiktive roman Ind i en stjerne, vil i samtale reflektere over nogle af de spørgsmål, de selv blev konfronteret med, da deres ægtefæller gik bort.

Hvorfor stiller vi hans portræt i lænestolen hver aften, når vi ser Riverdale? Hvordan taler man om en afdød, som barnet aldrig nåede at møde? Hvordan hjælper man sit barn tilbage i hverdag, når intet længere er det samme? Går der trapper op til stjernerne? Hvornår kan man tillade sig igen at sætte grænser for et barn i sorg?

Dorthe Refslund Christensen mistede sin mand Kjetil i august 2018 og blev alene med datteren Silje på 13 år. Puk Qvortrup var mor til toårige Elmer og gravid med barn nummer to, da hendes mand Lasse døde i 2012. Med udgangspunkt i deres erfaringer med at blive alene med børn i meget forskellige aldre vil de tale om det liv, der er efter døden: Hvordan man først overlever - men siden lever i en forandret verden. Efter en kort pause vil samtalen åbne sig op for spørgsmål og erfaringer fra salen.

Pris:
90 kr
Gratis for medlemmer af Barselshuset

Book din plads her.

Bliv medlem af Barselshuset for kun 99 kr/mdr og nyd godt af alle de mange fordele: https://www.bedrebarsel.dk/medlemskab-1

Lokale: Cafe Nikolaj, Vester Alle

Earlier Event: September 18
Fælles onsdagsfrokost