Back to All Events

Fars Frirum

  • Barselshuset 78B Frederiksgade Aarhus, 8000 Denmark (map)

ER DU EN FAR PÅ BARSEL?

I Barselshuset oplever vi en efterspørgsel efter et rum for fædre på barsel - far har også brug for en fædregruppe. Derfor har vi sat tirsdage kl. 12-15 af til, at jer fædre kan mødes. Som far på barsel får du hver uge mulighed for at mødes med andre fædre på barsel og deltage i arrangementer med fokus på dig og dit barn. Tilbuddet er gratis, men med brugerbetaling ved arrangementer. De fleste arrangementer er gratis, hvis du køber et medlemskab af Barselshuset.

Fars Frirum har sin egen mandlige vært, Søren.

Se oversigten over aktiviteter i huset i kalenderen.

Barselshuset tilbyder workshops, samtalesaloner og foredrag til kommende og nye forældre. Der er Fælles Onsdagsfrokost hver uge og huset har babyvenlige faciliteter med plads til at pusle, lege og hygge. Vi har altid gratis kaffe og the på kanden.

Der er altid åbent for alle i vores øvrige åbningstid man-tors kl. 10-14.

Earlier Event: October 14
EFTERÅRSFERIE - Ferielukket
Later Event: October 23
Fælles onsdagsfrokost