Back to All Events

UDSOLGT - Barselsyoga med (eller uden) baby

  • Bedre Barsel Frederiksgade 78B Aarhus (map)

Halvanden times yoga med bevægelse, meditation, åndedræt og afspænding. En blid yogatime med fokus på at komme ned i kroppen, (gen)finde kropsbevidstheden og give krop og sind en velfortjent pause.

Gennem fysiske øvelser vil vi få løsnet op i skuldre og nakke, få bevægelse på rygsøjlen og fokus på at stabilisere omkring mave/ryg og hofter. Deltagerne vil blive guidet igennem fysiske stillinger og meditations- og åndedrætsøvelser, som de kan tage med hjem og bruge i hverdagen.

Der vil være fokus på mor og med plads til enten en sovende baby i barnevognen, på gulvet ved siden af eller i favnen i flere stillinger. Rum til ammepauser, gråd og hvad der ellers må dukke op. Har du mulighed for at komme uden dit barn, er du også hjertelig velkommen til det.

Om underviser Karina Morsing
Karina har undervist i yoga siden 2015, og har det seneste år, hvor hun selv er blevet mor, dykket ned i gravidyoga og yoga for mødre, da hun fandt ud af, at de fysiske yogastillinger gjorde godt for den krøllede krop, og at den mentale del af yogaen giver mulighed for at være i og rumme nogle af de store følelser, der dukker op, når man bliver mor eller far for første gang.

Alle kan deltage. (Til mor: Deltagelse fra du har været til 8-ugers tjek)

Der er plads til max 8 personer + babyer på holdet.

Medbring: Yogamåtte

Dette er ikke et forløb, man tilmelder sig hvert enkelt hold, men man er selvfølgelig velkommen til at deltage på alle 4 hold.

Pris
Arrangementet den pågældende dag er udsolgt.

Bliv medlem af Barselshuset 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat.