Back to All Events

Workshop: Når dine værdier ændres

  • Barselshuset Frederiksgade 78B Aarhus (map)

Har du også oplevet at få dine værdier rusket godt og grundigt? Når der kommer et nyt familiemedlem, kan forældre ofte mærke at noget forandrer sig indeni. Et andet menneske er afhængigt af jer, og det er ikke til at overse eller glemme. Måske var det nye familiemedlem din overgang fra at være ung til at blive voksen? Måske har du allerede mærket forandringerne i dine værdier under graviditeten? Den slags forandringer er sværere at sætte ord på, og sværere for andre at se. Men værdierne er dit fundament, og derfor er det måske netop lige nu du skal tage tiden til at kigge på dine værdier - og de værdier, du har fælles med din partner.

Til denne workshop vil jeg give dig redskaber til at tage værdisnakken med din partner, og hjælpe dig til at blive klar over dit eget værdifundament, når du indtager rollen som mor i dit liv.

Workshoppen faciliteres af Rikke Nørgaard fra Feminin Vækst, som hun startede 2018, fordi hun vil hjælpe folk til at skabe bedre balance i deres liv. Hun arbejder med to indgangsvinkler:

“Jeg hjælper dig med at blive bevidst om den bagage, du bærer rundt på, på godt og ondt. Det kan være kulturel arv, indgroede overbevisninger, frygt eller manglende anerkendelse af dig selv som kvinde. Det giver styrke at kunne se forskellen på dig selv og den bagage, du bærer rundt på. Styrke til at leve et bedre liv som den, du er, med et stærkt fundament.

Jeg arbejder på den 'store klinge' med at skabe bevidsthed om de udfordringer, som begge køn har på arbejdsmarkedet og hjemme. Udfordringer, som meget ofte hænger sammen med at samfundet - historisk set er bygget af mænd, for mænd. Samfundsstrukturen gør at kvinder i høj grad er 'trænet' i tilpasning og multitasking, og det kan se ud som om vi skal præstere stadig mere for at blive anerkendt som mennesker. Jeg ser det som en af årsagerne til de mange stresstilfælde, og jeg har oplevet det på min egen krop.”

Pris
90 kr. - 0 kr. for medlemmer.

Tilmelding her

Bliv medlem af Barselshuset for 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat.

Earlier Event: September 25
Fælles onsdagsfrokost
Later Event: September 30
Barselsyoga med (eller uden) baby