Back to All Events

Stimulastik

  • Barselshuset 78B Frederiksgade Aarhus, 8000 Denmark (map)

Kom og prøv Stimulastik® med din baby på 4 – 10 mdr. 

Stimulastik® er gymnastik og stimulation for babyer. Gennem sanse-stimulerende lege, der fremmer og understøtter den almindelige sanse-motoriske udvikling hos dit barn inspireres du på dette event til leg derhjemme. Barnet øger sin bevægeglæde og kropslige erfaring, og du bliver som forælder mere opmærksom på barnets udvikling.

Stimulastik® kommer af ordene stimulation og gymnastik og er inspireret af udenlandske, især amerikanske træningskoncepter for "elite – børn", men tilpasset danske forhold og danske forældres forventninger til deres børn. Stimulastik® er udviklet ud fra ergoterapeutisk viden om børns motoriske og sansemæssige udvikling, og det er udelukkende uddannede ergoterapeuter, som kan undervise i konceptet.

Du vil lære om de primære sanser: Balancesansen, muskel-ledsansen og følesansen og hvordan vi gennem leg understøtter den naturlige motoriske udvikling. Du bliver inspireret til lege du kan lege derhjemme i stuen.

Underviserne er: Freja Steffens og Signe Bredsdorff-Larsen, Ergoterapeuter og cert. Stimulastik® instruktører. 

Driver til dagligt PureMovement Studio i  Mejlgade i Aarhus der tilbyder Stimulastik® hold, PureSanseMotorik og Events for børn i alderen 3 mdr. - 4 år. Ligeledes vejledning ud fra ergoterapeutisk viden om sansebearbejdning, hjernens udvikling, leg og aktivitet til at stimulere og motivere barnet og give det glæde ved at være aktivt. 

Medbring: Tøj du og barnet kan bevæge jer i og en yogamåtte. Baby træner i så lidt tøj som muligt.

Pris: 80 kr.

Gratis for medlemmer.

Bliv medlem af Barselshuset HER for 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat.

Tilmeld dig arrangementet på fo.dk HER
Se også facebookeventet HER

Hvis du bliver forhindret i at deltage, send da en mail til hej@bedrebarsel.dk, så en anden kan få din plads.

Max antal deltagere: 15

Earlier Event: June 6
Overgang fra barsel til vuggestue
Later Event: June 12
Lukket