Back to All Events

Et barn kommer til verden

  • Barselshuset 78 Frederiksgade Aarhus, 8000 Denmark (map)

Denne dag danner Barselshuset ramme om to forfatteres fortællinger om de oplevelser, som følger, når et barn kommer til verden. Det kommer til at handle om fødsler og om at være tæt på at miste sit barn.

Sarah Roued Thomsen er forfatter til bogen Født godt – som sætter fokus på fødslen som en positiv, kraftfuld og styrkende oplevelse. Bogen er en samling af meget forskellige fødselshistorier, der på hver sin måde indgyder mod og glæde ved det at føde. Sarah læser op fra bogen og åbner for det univers af livskraft og gammel kvindevisdom, som bogens historier indeholder.

I december udkom Lise Dres’ digtsamling Det Første År, som handler om at være tæt på at miste et barn og det svære vilkår at få et barn med et handicap. Ti minutter gammel stoppede Ida med at trække vejret, og verden gik i stå. Herefter svævede hun mellem liv og død i de næste mange uger. Digtene er skrevet i løbet af det første år, og bogen er derfor en dyb og personlig beretning. Foruden denne digtudgivelse har Lise Dres udgivet to albums. Denne særlige dag vil digtene bliver fremført over små musikalske universer.

Pris: 80 kr.

Gratis for medlemmer.

Bliv medlem af Barselshuset HER for 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat.

Tilmeld dig arrangementet på fo.dk
https://www.fo.dk/graviditet/dofo/graviditet/cat/andre-arrangementer/hold/19-1691

Se også facebookeventet
https://www.facebook.com/events/1877311982373343/

Hvis du bliver forhindret i at deltage, send da en mail til hej@bedrebarsel.dk, så en anden kan få din plads.

Max antal deltagere: 35

Earlier Event: May 28
Psykomotorisk bevægelse
Later Event: May 29
Fælles onsdagsfrokost