Back to All Events

Besøg Barselshytten til Film i Skoven


  • Film i Skoven Tumlepladsen, Riis Skov Aarhus N (map)

Børnefilm- og kulturfestivalen Film i Skoven forvandler Tumlepladsen i Riis Skov til en farverig festivalplads for børn i alderen 3-10 år og deres forældre - og der er også plads de mindre søskende! Her præsenteres de bedste børnefilm - inklusiv forpremierer på udvalgte spændende danske og udenlandske film; sjove og fantasifulde kortfilm samt højtelskede klassikere. Derudover kan du høre vidunderlig musik, fordybe dig i sjove og kreative aktiviteter, spise lækker mad og give far og mor en rigtig god kop kaffe.

Billetter til Film i Skoven kan købes på hjemmesiden (link herunder).
Børn under 3 år kommer gratis ind til Film i Skoven.


Program i Barselshytten


Fredag d. 17/5

Kl. 10.00-11.00: Tryk og Glad babymassage v/ Stefanie Vinther

Kl. 12.15-13.00: Syng med din baby v/ Musikmor

Lørdag d. 18/5

Kl. 10.30-11.00: Oplæsning v/ Ida

Kl. 12.30-13.00: Oplæsning v/ Ida