Back to All Events

Workshop: Kvindefællesskaber v/ Lykke

  • Barselshuset 78B Frederiksgade Aarhus, 8000 Denmark (map)

LYKKEN ER EN CIRKEL & INGEN KVINDE ER EN Ø

- er to virkelig vigtige sætninger for Lykke.

Lykke kalder sig selv for (og føler sig som) en professionel værtinde. Hun er ophavskvinde bag initiativet Mødre Mødes, der er et alternativ til den traditionelle mødregruppe.

Mødre Mødes er en mødregruppe hvor hver enkelt kvinde bliver set og hørt som den hele kvinde hun er. Et fællesskab hvor vi mødes om selvudviklende temaer, som gør at vi lærer os selv og hinanden ”ordentligt” at kende – både på godt og på udfordrende vis.

Denne eftermiddag vil Lykke holde en workshop om kvindefællesskaber og bl.a. komme med sit bud på, hvorfor kvindefællesskaber er så vigtige i dag, og hvordan vi kan skabe mødregrupper, hvor hver enkelt kvinde føler at hun kan komme og være med præcis der, hvor hun er mentalt – IKKE kun den del som er bevidst og i overskud og har styr på de nyeste baby gadgets:

“Til denne workshop vil vi blandt andet lave små øvelser som viser, hvad jeg synes er relevant at mødes om som mødre og kvinder. Øvelser, som kan være med til at skabe forbindelse imellem dig og din næste-kvinde i rummet og ikke mindst, etablere forbindelsen til dig selv.”

Om Lykke

Lykke har datteren Sol, er gift med Eno og bor i Laven uden for Aarhus

Pris: 80 kr.

Gratis for medlemmer.

Bliv medlem af Barselshuset her for 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat.

Tilmeld dig arrangementet på fo.dk HER

Se også Facebookeventet HER

Hvis du bliver forhindret i at deltage, send da en mail til hej@bedrebarsel.dk, så en anden kan få din plads.

Max antal deltagere: 20