Back to All Events

Debatsalon: Mænd har også behov for barsel

Denne samtalesalon vil diskutere mænds muligheder og behov for barsel i relation til deres barn.

Torben Pedersen Skovby er familieterapeut og bl.a. facilitator for en af Danmarks eneste fædregrupper for mænd, som er ramt af en efterfødselsreaktion. Han er tidligere medlem af Tænketanken VM - Viden om Mænd, og har bl.a. undervist jordemødre og sundhedsplejesker i, hvad der sker med mænd når de bliver fædre.

Michael Gosvig er far til Villads på 2,5 år og Alberte på 5 måneder. Han har efter 10 år droppet revisionsbranchen for at have mere tid med sine børn. Michael er stor fortaler for barsel til fædre og var med i den første officielle fædregruppe op i Aarhus Kommune. Han arbejder pt. videre med at fædregrupper bliver en del af det offentlige tilbud i Odder Kommune og starter 3 måneders barsel med sin datter Alberte fra 1. maj 2019.

Kristina Sehested er advokat og arbejder for Fagforeningen Kommunikation og Sprog.

Kommunikation og Sprog har samlet en række relevante informationer, vejledninger og skabeloner i relation til barsel HER.

Gratis for alle.

Bliv medlem af Barselshuset HER for 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat.

Tilmeld dig arrangementet på FO.dk HER

Se også Facebookeventet HER

Later Event: April 12
Fars Fredag