Back to All Events

At ligge i barselsseng - en glemt disciplin

  • Barselshuset 78 Frederiksgade Aarhus, 8000 Denmark (map)

Med udgangspunkt i den nyeste viden om hormoner, amning, tilknytning og hjernens udvikling, samt inspiration fra de østlige barseltraditioner, vil Johanne snakke om vigtigheden af ro, hvile, restitution og kontinuerlig kontakt mellem mor og barn i de helt afgørende første uger af barselsperioden.

Familietraditionerne har i vores del af verden ændret sig drastisk gennem de seneste få generationer. Det betyder, at man som nybagt familie i høj grad er overladt til selv, og ofte slet ikke er forberedt på, hvad det indebærer at få ansvaret for et lille nyt barn, få en amning op at stå og samtidig komme til kræfter efter at have skabt, næret, båret og født et lille nyt menneske.


Johanne er mor, mormor, jordemoder og akupunktør med speciale i gravide og barslende kvinder, samt behandling af børn med japansk akupunktur uden nåle. Oplægget er en vifte af evidensbaserede facts, årtusinder gammel erfaring og konkrete, lavpraktiske forslag til, hvordan vi som moderne danskere kan planlægge vores barselsseng, så vi får den allerbedste start som familie. Denne eftermiddag vil Johanne blandt andet dele ud af madopskrifter og mange andre god råd.

Pris: 80 kr.

Gratis for medlemmer.

Bliv medlem af Barselshuset HER for 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat.

Tilmeld dig arrangementet på fo.dk https://www.fo.dk/graviditet/dofo/graviditet/cat/andre-arrangementer/hold/19-1688 .

Se også facebookeventet https://www.facebook.com/events/2133598873342349/ .

Hvis du bliver forhindret i at deltage, send da en mail til hej@bedrebarsel.dk, så en anden kan få din plads.

Max antal deltagere: 35