Back to All Events

Samtalesalon: Det gode samarbejde - stå i lyset sammen, som forældre v/ Natasja Nielsen

I 2015 valgte Natasja og hendes ekskæreste Ulrich at gå fra hinanden, 4 mdr inde i graviditeten. Eller dvs. at Ulrich valgte at gå og at det ikke længere skulle være de to som et par. Det blev starten på et nyt kapitel og nye tanker om dét, at skulle være forældre. For én ting var opdragelse og partnerskab når man var sammen og boede under samme tag, et andet var, at få det til at fungere når man ikke længere var sammen, ikke boede under samme tag, og samtidig skulle finde sin nye rolle som mor og far, og lærer det lille barn at kende.

Natasja, 31 år, der oprindeligt kommer fra Fyn, er opvokset som skilsmissebarn. Hun har både prøvet at det er gået godt, og at det er gået mindre godt når to mennesker vælger, at de ikke længere skal være sammen. Hun har prøvet hvad konsekvenserne kan være ved, at mor og far ikke kan samarbejde, og hun har også prøvet når de godt kan, og hun var ikke i tvivl om hvad hun helst ville vælge for sine egne børn, hvis uheldet var ude, som netop blev tilfældet.

’Det gode samarbejde’ – stå i lyset sammen som forældre, er en samtalesalon der handler om, at kommunikative værktøjer kan være det mest brugbare når I som forældre står i hver sin lejr efter et brud. Den handler om, at dit lys alene ikke kan udgøre en større helhed for hverken dig selv eller dit barn, og den handler om, at det først og fremmest er barnet der skal trives, men at forældrene også skal have dem selv med for, at de ikke mister sig selv.

Samtalesalonen henvender sig til enlige mødre eller fædre, men forældre der lever som par er også velkomne, da al kommunikation er vigtig i fht. den nye rolle som forældre.

Om Natasja

Til daglig er Natasja mor til Liv, en lillebror på vej og ny stifter af 'det gode samarbejde'. Hun er på vej mod et selvstændigt virke, efter at have gjort op med samfundets hamsterhjul som ikke passer til hendes måde at være familie på. Hun brænder for at vejlede og er på vej i den retning for at leve for hendes passion, som ud over hendes børn, er mennesket i sin helhed.

Hvis du vil følge mere med i både børn, kommende begivenheder og et hverdagsliv som alenemor med både faglige og personlige perspektiver, kan du læse mere på Natasjas side: www.nolai.dk.

Pris: 50 kr.

Gratis for medlemmer af Barselshuset.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, skriv da en mail til jba@fo-aarhus.dk, så en anden kan få din plads.

Maks antal deltagere: 35.

Tilmeld dig Barselshuset HER for 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat.

Tilmeld dig eventet på FO’s hjemmeside HER.

Se også Facebookevent.