Back to All Events

Psykomotorisk behandling

Jeg hedder Mathilde og jeg studerer til Psykomotorisk Terapeut. Jeg tager min afsluttende praktik i Barselshuset fra 4. marts - 29. maj, hvor jeg er til rådighed i åbningstiderne. Jeg er blevet mor for 15 mdr siden, en livsberigelse som i høj grad har fanget min opmærksomhed både som professionel og selvfølgelig også som mor. Jeg er fascineret af kroppens restitutionsproces og af, hvordan kroppen er en ressource til at forstå vores følelsesliv.


Fra 4. marts tilbyder jeg psykomotorisk individuel manuel behandling for Barselshusets besøgende. En behandling starter kroppens restitution, og der er rum til fordybelse i det du kommer med.

Behandlingen foregår på en måtte på gulvet og du har tøj på. Vi har et mindre rum til rådighed, så der er ro og fred til behandlingen. Du må gerne tage baby med. Behandlingen varer ca. 45 minutter. Tag gerne tøj på, som du kan bevæge dig i. Du kan booke en tid på min mail: mathilde_hsj@live.dk - spørg endelig løs hvis der er noget du er nysgerrig på!

Psykomotorisk terapi arbejder med samspillet mellem krop og psyke. Igennem bevægelse, øvelser og manuel behandling får du mere bevidsthed om din krops ressourcer.

Vi arbejder med, hvordan du kan bruge dine ressourcer, og hvordan de vedvarende kan støtte dig til mere hensigtsmæssig og nærende bevægelse.

Earlier Event: March 1
Fars Fredag
Later Event: March 5
Politisk tirsdag: Paneldebat