Back to All Events

Foredrag med Thomas Skov: Hvad tænker du på, far?

Thomas Skov blev far for første gang i 2015 – og han følte sig ærligt talt på bar bund. For hvordan filan lærer man at være far?

Han har indset, at det er et studie, der aldrig stopper, men han har efterhånden lært lidt af hvert.

I oplægget ”Hvad tænker du på, far” øser han ud af de tanker han har haft og erfaringer han har gjort sig – for han har indset, at den måde han lærer mest på, er ved at tale med andre forældre.

Oplægget er for fædre, der synes, det er nemt at være far – og fædre der synes det er svært at være far – og fædre der slet ikke har haft tid til at tænke over hvordan det er.

… og mødre er selvfølgelig også velkomne

Barselshuset er for både mødre og fædre på barsel

Allerede fra første dag vi åbnede Barselshuset har vi haft et ønske om, at huset både skal være for mødre og fædre på barsel. Vi har haft lidt sværere ved at nå ud til fædrene, så nu søsætter vi en række aftenarrangementer målrettet fædre, som led i at vi starter med at holde åbent kun for fædre om fredagen,  da det som mand kan være grænseoverskridende at træde ind i et rum fuldt af kvinder.

Fars fredag i Barselshuset: Fredage kl. 10-14

Vi tror på at fædre har samme behov for fællesskab og sparring under deres barsel.  Derfor vil vi fra fredag d.1. marts skabe et mødested for fædre. Huset er åbent for fædre hver fredag. Det er en mulighed for at mødes med andre fædre på barsel, lege med ungerne og snakke sammen. Der vil løbende være aktiviteter på programmet såsom babybevægelse, leg og samtalesaloner. Tilbuddet er gratis, men ved arrangementer vil der være en deltagerbetaling, altid med rabat til medlemmer af Barselshuset.

Arrangementerne er støttet af puljen Aktion Fars orlov

Ligestillingsministeriet søsatte i november 2017 kampagnen Aktion Fars Orlov for at få flere fædre til at tage barsel. Målet med kampagnen er, at information og oplysning skal være med til at understøtte en kulturændring bredt i samfundet, så det bliver mere naturligt og acceptabelt for fædre at tage en større del af orloven. Håbet med kampagnen er at flytte kulturen ud fra et fælles mål om at begynde en samtale bredt i samfundet om fædres orlov.

Pris: 150 kr.

75 kr. for medlemmer af Barselshuset.

Tilmeld dig Barselshuset HER for 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat.

Tilmeld dig arrangementet HER.

Hvis du bliver forhindret, meld da afbud til hej@bedrebarsel.dk, så en anden kan få din plads.

Se også Facebookeventet.

Earlier Event: March 21
Samtalesalon: Fri fra forventningspres?
Later Event: March 22
Fars Fredag