Back to All Events

Oplæg: Når to bliver til tre (eller flere) v/ advokat Annemette Larsen

  • Barselshuset 78B Frederiksgade Aarhus, 8000 Denmark (map)

Vi er ikke særlig gode til at tale om det svære, nemlig hvordan vi sikrer vores familie, os selv og vores unger, når vi bliver en familie og får børn.

Det er ikke mange, der har taget stilling til hvordan formuen skal fordeles ved samlivsophævelse/skilsmisse eller ved død.

Det er heller ikke særlig nemt at tale om, selvom det er yderst relevant for de fleste nybagte forældre. Mange lever nemlig i papirløse forhold eller i sammenbragte familier.

Skal sammenbragte børn sikres lige vilkår? Skal der tages særligt hensyn til din samlever på bekostning af særbørn fra tidligere forhold? Spørgsmålene er mange, relevante og svære at svare på.

Om Annemette

Annemette er uddannet jurist og advokat. De seneste 10 år har Annemette arbejdet som advokat, blandt med speciale i familie- og arveret, der omfatter rådgivning om testamenter og ægtepagter, bodelinger, børnesager, ægteskabssager, sager om samlivsophævelse samt behandling af dødsboer.

Annemette har siden 2012 været tilknyttet som fast juridisk rådgiver i Mødrehjælpen, er medlem af Danske Familieretsadvokater og er en del af det faste juridiske team ved Familieiværksætterne i Aarhus Kommune.

Pris:

0 kr. for medlemmer.

90 kr. for ikke-medlemmer.

Bliv medlem af Barselshuset her for 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat.

Billetlink på vej!

Max antal deltagere: 35

Hvis du bliver forhindret i at deltage, send da en mail til hej@bedrebarsel.dk, så en anden kan få din plads.

Earlier Event: November 6
Fælles onsdagsfrokost