Back to All Events

Oplæg: Kejsersnit - det planlagte, det akutte og din babys oplevelse v/ BjørengKlinik

Dette oplæg henvender sig til dig, som har født eller skal føde ved kejsersnit - og dig som er gravid, og gerne vil forberede dig godt, hvis din fødsel skulle ende i et akut kejsersnit.

Hvad er et kejsersnit, og hvilken betydning har det for dig og din krop? Hvordan genoptræner du bedst, skånsomt og rigtigt? Hvad betyder det for din baby at være blevet født ved kejsersnit, og hvad skal I som forældre være opmærksomme på?

Et kejsersnit er en maveoperation, et arvæv, en baby der kan være påvirket, en bækkenbund der har været belastet og en krop, der skal hele og styrkes.

Til dette foredrag får du viden om de mange aspekter som vedrører et kejsersnit. Vi giver et par gode råd med på vejen, råd som kan være gavnlige for både dig og din baby.

Mød fysioterapeuterne fra Bjøreng Klinik, Birgitte, Rikke, Anne Sofie og Anette, som til dagligt arbejder med kvinder under og efter graviditet, arvæv og behandling af babyer.

Pris: 80 kr. Gratis for medlemmer af Barselshuset.

Tilmeld dig Barselshuset HER. Hvis du bliver forhindret i at deltage, send da en mail til jba@fo-aarhus.dk, så en anden kan få din plads.

Maks antal deltagere: 35.

Tilmeld dig arrangementet HER.

Se også Facebookeventet.

Earlier Event: February 8
VINTERFERIE