Back to All Events

Samtalesalon: Tilbage fra barsel - Den svære overgang

Det kan være svært at kombinere den nye rolle som forælder med hverdagslivet, om det er som studerende, jobsøgende eller fuldtidsansat. Med et brag bliver tilværelsen vendt på hovedet og man skal på mange måder starte helt forfra. Den store omvæltning, det er at få et barn, tvinger en til at se på ens liv med nye øjne og det har uundgåeligt en betydning for hvordan man tilrettelægger sin hverdag og hvilke ønsker man har for sit arbejdsliv.

Man bliver med andre ord tvunget til at revurdere sine prioriteter og drømme, foruden det at ens perspektiv skifter, på en måde man aldrig ville have kunne forudse. Denne samtalesalon kommer til at have fokus på arbejdslivet efter barslen og hvordan man kan skabe et godt arbejdsliv og samtidig have tid og overskud til sin familie.

Panelet består af:

Lisbeth Odgaard Madsen fra Potiential Co.

Lisbeth taler ud fra hendes personlige erfaring med at blive mor, som betød at hun skulle finde et kompromis mellem hendes liv som fuld-fart-fremad karriere kvinde og tilstedeværende mor. Kompromisset mislykkedes, da kontrasten mellem de to roller var for stor og det endte med at hun måtte sige sit job op, for ikke at ende i en depression. Lisbeths oplevelse har fået hende til at skrive bogen ”Ambitiøse mødre” der vejleder nybagte mødre i at få kontrasterne mellem ambitionerne og forældrelivet til at mødes og danne harmoni. I oplægget vil hun berøre nogle af bogens konklusioner bl.a. de faktorer der gør sig gældende i mødet mellem de to tilværelser og give inspiration til hvordan man få dem til at ”spille sammen”.

Eva Hessellund fra Gravirk

Eva er virksomhedsjordemoder og ejer af Gravirk. Hun arbejder med at skabe tryghed og trivsel for gravide i arbejde ude på arbejdspladserne. Fokus på sundhed og trivsel skaber stabilitet og nedsat sygefravær.

Jesper Laier fra Coverletter.dk

Coverletter tilbyder gratis og anonym mundtlig rådgivning inden for general jobsøgning, og de udfordinger der kan være før, under og efter barsel. Man kan henvende sig med alle typer spørgsmål om fx jobsøgning, ansøgninger, CV, rekruttering, arbejdsmarkedslovgivningen osv. Helt specifikt tilbyder Coverletter.dk, som dagligt hjælper mange tættere på deres drømmejob, hver medlem en gratis gennemgang af en nuværende jobansøgning og et CV, så medbring gerne dette på dagen. Alle er velkommen, uanset om du allerede er i job, studerende eller arbejdsløs.

Vi ses til en god samtalesalon om den svære overgang efter barsel den 25. Februar kl. 12.30-14.00.

Pris: 80 kr.

Gratis for medlemmer.

Tilmeld dig Barselshuset HER.

Tilmeld dig eventet på FO.dk HER.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne melde afbud til hej@bedrebarsel.dk.

Max antal deltagere: 35