Back to All Events

Samtalesalon: Det sårbare moderskab v/ Cille Vedersø

Torsdag d. 21. februar 2019 kl. 14.00-15.30 gæster Cille Vedersø og hendes firma Mother, mind and heart Barselshuset til et oplæg om det sårbare moderskab. 

Cille deler hendes egen personlige historie om rejsen fra travl karrierekvinde til holistisk moderskabsentreprenør og hvordan at moderskabet og en dertilhørende stressreaktion åbnede op for en helt ny sårbar, uperfekt og spirituel side i hende. 

Hun tager udgangspunkt i hendes univers Mother, mind and heart, hvor hun hjælper kvinder med at stå i deres sårbare moderskab; mærke den stærke morkrop, træne det robuste sind og tjekke ind med den bløde morsjæl & intuition. 

Oplægget vil være en blanding af hendes personlige historie, teori om moderskabet  og en værktøjskasse af kognitive, spirituelle og fysiske øvelser, der kan inspirere dig til at stå i dit på en gang fantastiske og udfordrende moderskab.  

Du kan læse mere på Mothermindandheart.one, hvor du også kan læse artikler og lytte podcast om det sårbare moderskab. 

Max antal deltagere: 35.

Pris: 80 kr.

GRATIS for medlemmer af Barselshuset. Tilmelding er nødvendig og bindende. Hvis du bliver forhindret i at deltage, skriv da en mail til jba@fo-aarhus.dk, så en anden kan få din plads.

Maks antal deltagere: 35.

Tilmeld dig HER.

Se også Facebookeventet.

Tilmeld dig Barselshuset HER.

Earlier Event: February 20
Fælles onsdagsfrokost
Later Event: February 21
Foredrag: Meyermetoden