Back to All Events

Samtalesalon: Styrk din sammenbragte familie

  • Barselshuset 78B Frederiksgade Aarhus, 8000 Denmark (map)

Hvordan styrker I jeres sammenbragte familie og får skabt en ny og velfungerende familie?

En sammenbragt familie kan have flere og andre problematikker, end når man lever i en almindelig kernefamilie, da der er flere som har indflydelse på jeres beslutninger som par og som sammenbragt familie.

Jeres sammenbragte familie skal styrkes, så I ikke bliver en del af den høje skilsmisseprocent som er 70% for sammenbragte familier.

Dette oplæg henvender sig til dig/jer som lever i en sammenbragt familie eller den enlige, som vil ind i en sammenbragt familie. Chrisstine vil fortælle om de mange problematikker og om hvor stor en sammenbragt familie egentlig er, når man medregner alle de, som har indflydelse på jer. Hun vil ligeledes fortælle om de fem kærlighedssprog, kommunikationsmetoder og om hvilke emner, som især er gode at få talt igennem.

Chrisstine Vestergaard er mor til en dreng på 1 år og bonusmor til to piger på 9 år og 13 år. Hun er uddannet parterapeut, certificeret stress, life- og business coach og sexologi studerende.  Hendes speciale er sammenbragte familier, parforholdet, når børnene kommer og utroskab.

Pris
90 kr.
0 kr. for medlemmer af Barselshuset, men kræver tilmelding.

Billetlink her
(husk, at du skal booke en billet uanset om du er medlem eller ej).

Bliv medlem af Barselshuset for 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat.

Max antal deltagere: 35.

Earlier Event: November 21
Udsolgt! Torsdagsyoga for mor og baby