Back to All Events

UDSOLGT - Forkælelse til mor: Klangmassage

  • Barselshuset 78B Frederiksgade Aarhus, 8000 Denmark (map)

Du inviteres ind i en puppe af afslapning, ro, lyd og musik.

Her skal det handle om energibalance og konkrete metoder og ritualer i dagligdagen, der kan hjælpe dig med at opnå balance i dit energiregnskab. Derudover får du mulighed for at få en smagsprøve på, hvordan klangmassage fra syngeskåle føles på kroppen – i et trygt og afslappet set-up.

Din baby kan sagtens være med.


Hvad er syngeskåle? Syngeskåle skal opleves. Det er nemlig svært at forklare skålenes vibrationer og deres beroligende tyngde. Skålene kan bruges på eller ved siden af kroppen – tomme eller fyldte med varmt vand. Når skålen slås an, masserer skålens vibrationer kroppen. Det er afslappende og meget behageligt.

Desuden er de fleste børn og babyer også glade for skålenes flotte farve, deres lyde og vibrationer.

Karen Cecilie Sørensen arbejder med musik, musikterapi og energibalancering. Derudover arbejder hun som selvstændig udviklingskonsulent og facilitator. Karen Cecilie er mor til to børn og netop flyttet fra Aarhus C til Djursland.

 

Max antal deltagere: 8 voksne

Medbring: eventuelt varme sokker

Pris:
Arrangementet den pågældende dag er udsolgt.

Book din billet HER

Bliv medlem af Barselshuset HER for 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat. 

Hvis du bliver forhindret i at deltage, send da en mail til
hej@bedrebarsel.dk, så en anden kan få din plads

Earlier Event: November 7
Torsdagsyoga for mor og baby
Later Event: November 12
Fars Frirum