Back to All Events

Den ubarmhjertige sorg

Kan man elske, savne og sørge over et barn, man aldrig har mødt? Hvorfor er det så svært at føle, at ens sorg er berettiget, hvis man mister i graviditeten?

Astrid fortæller historien om, da hun for tre år siden mistede sit fjerde barn i maven lige efter termin og indbyder samtidig til en samtale om alt det, der er svært og gør virkeligt ondt.

Denne samtalesalon er henvendt til alle: forældre, der har mistet - pårørende til forældre, der har mistet - forældre, der ikke har mistet – fagpersoner, der arbejder med forældre, der har mistet - og andre, der finder emnet interessant.

Vi skal bl.a. tale om, hvilken støtte man kan have brug for fra sine pårørende. Vi vil også komme omkring søskende i sorg, og hvordan man kan være der for sine andre børn, når man har mistet og selv er i sorg.


Når vi møder døden, vil mange af os komme i kontakt med vores allerinderste. Det at miste giver os en indsigt i, at vi ikke er udødelige, og at livet er nu. Vi vil berøre sorgen og døden fra et mere åndeligt perspektiv, hvor der er plads til at dele egne oplevelser.

Til dette arrangement vil det være muligt at stille Astrid spørgsmål om hvad somt helst.

Astrid Givard er er uddannet folkeskolelærer og cand.pæd.soc. Derudover er hun bl.a. coach, doula og ammerådgiver. Sammen med sin mand og fire børn bor jeg på et lille landsted uden for Hinnerup med høns og katte. Astrid er p.t. på barsel med det seneste familiemedlem.

Sorgen viser os alt det, som er smertefuldt i vores liv. Intet skjuler sig for sorgen. Den hiver alt frem i lyset og tvinger dig til at se på hver en relation, hver en sandhed og hvert et valg. Sorgen er ubarmhjertig. Den er ligeglad med, om du kan klare det. Den river alt op.

Citat: Daisy Løvendahl i bogen “Dø”.

Pris & tilmelding

90 kr.

0 kr. for medlemmer.

Bliv medlem af Barselshuset HER

Billetlink her (Du skal tilmelde dig og booke en billet - uanset om du er medlem eller ej).

Earlier Event: November 20
Fælles onsdagsfrokost
Later Event: November 21
Babybæring og Bæreredskaber