Back to All Events

LIVE-podcast med The FAR Side & Thomas Skov

  • Barselshuset 78B Frederiksgade Aarhus, 8000 Denmark (map)

Thomas Skov møder The FAR Side og Bedre Barsel til en samtale om sin nye bog.

Bedre Barsel og The FAR Side inviterer alle til at deltage i en tankevækkende og sjov aften i selskab med Thomas Skov. Sammen med vært på podcasten, Johnny Rosendal Møller Jensen, taler han om faderskabet.

Samtalen optages live foran et publikum og udgives senere som podcast.

Der bliver mulighed for at deltage i debatten, og selvfølgelig mulighed for at købe en signeret bog med hjem.

 

Thomas Skov skriver om sin bog, Hvad enhver far bør vide:

Den er fuld af oplevelser fra mit liv som far, og så har jeg forsøgt at skrive alt det, jeg gerne selv ville have vidst.

Der er skrevet utallige bøger om hvordan det er at blive mor, men hvad går egentlig igennem en mands hoved, når han bliver far? Det kan du blive meget klogere på i Hvad enhver far bør vide, hvor jeg deler ud af mine og en række andre fædres tanker om livets store mirakel. Forvent ikke den gyldne metode til at få babyen til at sove, ammetricks eller hvordan du opdrager den næste Michael Laudrup. For der findes – desværre – ingen startmanual til at blive en god far. I Hvad enhver far bør vide kan du dog finde sjove, genkendelige og ikke mindst betryggende tanker, råd og tips til alle fædre. Budskabet er, at du er vigtig - at du ikke er alene. Vi, de andre fædre har din ryg. Du har os.

 

Thomas Skov er journalist og debattør. Han var i en årrække ansat på Danmarks Radio, hvor han startede som praktikant på De Sorte Spejdere og fik sit store gennembrud i Det Nye Talkshow – med Anders Lund Madsen.

Pris:

0 kr. for medlemmer.

75 kr. for ikke-medlemmer.

Bliv medlem af Barselshuset HER.

Se Facebook-eventet HER.

BILLETLINK HER

Max. 80 deltagere.

 

 

Earlier Event: October 1
Motorik og leg - for far og baby
Later Event: October 2
Fælles onsdagsfrokost