Back to All Events

Samtalesalon: At blive mor og sig selv - på samme tid

Er moderskabet en start på at blive en anden, eller er det snarere en mulighed for at kunne blive sig selv - og sine egne behov bevidst? Det tema er udgangspunktet, når Julie Bruhn Højsgaard åbner op for debatsalon, og læser op fra sin bog “Kære Verden - jeg er blevet mor”.

Julie er den ene halvdel af podcastduoen Jegermor og i dagens samtalesalon vil hun tage udgangspunkt i sin egen rejse ind i moderskabet, tilblivelsen af hendes bog, og hendes arbejde med at skabe en app med podcasts til mødre. Alt sammen fordi, at hun tror på, at moderskabet er en evig rejse til at lære sig selv bedre at kende og et godt udgangspunkt til at turde gå nye steder hen. Både privat og i karrieren.

Pris: 50 kr.

GRATIS for medlemmer af Barselshuset.
Tilmeld dig Barselshuset HER.

Tilmeld dig arrangementet HER.

Tilmelding er nødvendig og bindende. Hvis du bliver forhindret i at deltage, skriv da en mail til jba@fo-aarhus.dk, så en anden kan få din plads.

Maks antal deltagere: 35.

Se også Facebookeventet.

Earlier Event: January 30
Fælles onsdagsfrokost