Back to All Events

Workshop: Psykomotorisk bevægelse (UDSOLGT)

Dette er for dig, som ønsker bevægelse imellem amninger og bleskift. Vi vil lave styrkende og blødgørende øvelser for kroppen. Bevægelse på din krops præmisser og behov, så det opleves behageligt og energigivende. 

Der vil være alternativer til øvelserne, så baby også kan være med, hvis h*n er vågen. 

Om Mathilde
Jeg hedder Mathilde, og jeg studerer til psykomotorisk terapeut. Jeg har netop afsluttet en barsel med min søn. Derfor synes jeg, det er lige til højrebenet, at starte på studiet igen indenfor det, som har fyldt mest for mig de sidste knap 2 år: nemlig graviditet, fødsel og barsel. 

Jeg er fascineret af kroppen, og jeg er nysgerrig fra flere vinkler: kunstnerisk, terapeutisk mm. Min krop er det sted, som jeg kan finde styrke og tryghed i. Det ligger mig derfor på hjerte at dele forskellige øvelser og teknikker, som kan få andre til at få en god relation til deres krop og mærke glæden ved at bevæge sig. 

Fra marts og ca. 10 uger frem vil jeg være i praktik i Barselshuset. Jeg vil have ugentlige bevægelseshold, psykomotorisk behandling og babyleg. Desuden deltager jeg i husets daglige drift og er til rådighed for spørgsmål indenfor mit felt og til en uhøjtidelig sludder.

Max 14 deltagere. Gratis for medlemmer. 50 kr. for andre.

Tilmelding er nødvendig og bindende. Hvis du bliver forhindret i at deltage, skriv da en mail til jba@fo-aarhus.dk, så en anden kan få din plads.

Køb af medlemskab HER.

Tilmeld dig HER.

Se også Facebookeventet.