Back to All Events

Politisk tirsdag: Isabella Arendt, Kristendemokraterne

Tirsdage i foråret 2019 inviterer Bedre Barsel til politisk debatsalon. Formålet med Politisk Tirsdag er at skabe dialog i øjenhøjde og debattere med kommende folketingskandidater fra Aarhusområdet i et forum, hvor der er god tid til at stille spørgsmål og gå i dybden med de enkelte politikere og partier. Der vil være særligt fokus på børn- og familieområdet, men der er også plads til andre emner som miljø, EU-politik og lignende.

Dette arrangement er det niende i rækken af Politisk Tirsdag.

Isabella er næstformand i Kristendemokraterne og Børne- og Familieordfører. Hun er vokset op med aktiv deltagelse i mange frivillige foreninger, bl.a. Søndagsskolerne. Der havde man mottoet: "Giv det største til de mindste." Det er selvfølgelig tager lidt ud af kontekst, men Isabella har faktisk levet efter den sætning lige siden hun stillede op til Folketinget første gang i 2011.

Isabella brænder for at give alle børn en god barndom, da hun tror på, det skaber fundamentet for et godt liv. Det betyder at nogle af hendes mærkesager er: længere og mere fri barsel, tilskud til hjemmepasning, minimumnormeringer i institutionerne og afskaffelse af tests og læreplaner i skolerne. Alt sammen noget, som skal skabe tid til den omsorg og de relationer, som børn har brug for. Isabella mener, der er brug for mere fokus på børn og mindre fokus på systemer på Christiansborg og håber og tror, at hun kan være med til at kæmpe børnenes sag også efter valget.

Deltagelse er gratis. Tilmelding er ikke nødvendig, men vil være rar at få HER.

Maks antal deltagere: 80.

Se også Facebookeventet.

Arrangementerne Politisk Tirsdag er støttet af FO Aarhus’ debatpulje.

Earlier Event: March 18
Oplæg: På vej på barsel
Later Event: March 20
Fælles onsdagsfrokost