Back to All Events

Politisk tirsdag: Rasmus Foged, Alternativet

Tirsdage i foråret 2019 inviterer Bedre Barsel til politisk debatsalon. Formålet med Politisk Tirsdag er at skabe dialog i øjenhøjde og debattere med kommende folketingskandidater fra Aarhusområdet i et forum, hvor der er god tid til at stille spørgsmål og gå i dybden med de enkelte politikere og partier. Der vil være særligt fokus på børn- og familieområdet, men der er også plads til andre emner som miljø, EU-politik og lignende.

Dette arrangement er det andet i rækken af Politisk Tirsdag.

Rasmus Roged er 40 år gammel, er uddannet jurist og arbejder ved Retten i Aarhus, hvor han både arbejder som sekretariatschef og er dommer i civile sager og straffesager. Rasmus bor på Trøjborg i Aarhus med sin hustru og deres tre børn på 3, 6 og 8 år. Han har været fodbolddommer i 25 år og har i den forbindelse også været frivillig leder i DBU. Han er folketingskandidat for Alternativet i Østjylland og regionsrådsmedlem i Region Midtjylland.

Politiske målsætninger:
Det vigtigste er håndtering af klimakrisen. Hvis ikke vi får stoppet den globale opvarmning, får vi meget alvorlige problemer i fremtiden. Vi skal derfor sætte turbo på den bæredygtige omstilling. Rasmus bekymrer sig også meget om den stigende ulighed i samfundet, og tror, borgerløn kan være en god måde at sikre tryghed og frihed for alle. Rasmus Foged vil gerne sikre et godt sundhedsvæsen, hvor der er tid til omsorg og pleje. Endelig er det også meget vigtigt for mig, at vi også ser ud over Danmarks grænser, så vi sikrer en verden, hvor alle har det godt. 

Se også Rasmus Fogeds hjemmeside og facebookside.

Deltagelse er gratis. Tilmelding er ikke nødvendig, men vil være rar at få HER.

Se også Facebookeventet.

Arrangementerne Politisk Tirsdag er støttet af FO Aarhus’ debatpulje.