Back to All Events

Workshop: Bevægeleg med baby (UDSOLGT)

Kom og bliv inspireret til at lege og synge med din baby, og få ideer til hvordan du kan støtte dit barns motoriske udvikling, ved psykomotorikstuderende Mathilde.

Om Mathilde

Jeg hedder Mathilde, og jeg studerer til psykomotorisk terapeut. Jeg har netop afsluttet en barsel med min søn. Derfor synes jeg, det er lige til højrebenet, at starte på studiet igen indenfor det, som har fyldt mest for mig de sidste knap 2 år: nemlig graviditet, fødsel og barsel.  

Jeg er fascineret af kroppen, og jeg er nysgerrig fra flere vinkler: kunstnerisk, terapeutisk mm. Min krop er det sted, som jeg kan finde styrke og tryghed i. Det ligger mig derfor på hjerte at dele forskellige øvelser og teknikker, som kan få andre til at få en god relation til deres krop og mærke glæden ved at bevæge sig.

Fra marts og ca. 10 uger frem vil jeg være i praktik i Barselshuset. Jeg vil have ugentlige bevægelseshold, psykomotorisk behandling og babyleg. Desuden deltager jeg i husets daglige drift og er til rådighed for spørgsmål indenfor mit felt og til en uhøjtidelig sludder.

Pris: 50 kr. Gratis for medlemmer af Barselshuset.

Der er plads til 14 deltagere. Tilmelding er nødvendig og bindende. Hvis du bliver forhindret i at deltage, skriv da en mail til jba@fo-aarhus.dk, så en anden kan få din plads.

OBS Eventet er udsolgt.

Køb medlemsskab til Barselshuset HER.

Tilmeld dig arrangementet HER.

Se også Facebookeventet.

Earlier Event: January 9
Fælles onsdagsfrokost
Later Event: January 15
Sundhedsplejerske i huset