Back to All Events

Politisk tirsdag: Anne Sophie Callesen, Radikale Venstre

Tirsdage i foråret 2019 inviterer Bedre Barsel til politisk debatsalon. Formålet med Politisk Tirsdag er at skabe dialog i øjenhøjde og debattere med kommende folketingskandidater fra Aarhusområdet i et forum, hvor der er god tid til at stille spørgsmål og gå i dybden med de enkelte politikere og partier. Der vil være særligt fokus på børn- og familieområdet, men der er også plads til andre emner som miljø, EU-politik og lignende.

Dette arrangement er det syvende i rækken af Politisk Tirsdag.

Anne Sophie Callesen er 30 år og født og opvokset i Aarhus. Hun er mor til Frej på 3 år, gift med Anders og arbejder til dagligt med gymnasieområdet i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Hendes valgslogan er ”stem en børneforkæmper, feminist og humanist i Folketinget”. 

Blandt hendes mærkesager er at få flere pædagoger i vuggestuer og børnehaver og give øremærket barsel til både fædre og mødre for at få en bedre familiebalance og ligestilling på arbejdsmarkedet. Derudover kæmper hun for at afskaffe børnefattigdom i Danmark og vil blandt andet af med kontanthjælpsloftet og integrationsydelsen. Og så er hun optaget af, hvordan vi kan give en bedre støtte til gravide og nybagte forældre for at forhindre, at børn og forældre mistrives. 

Endelig kæmper hun for en mere humanistisk udlændinge- og udenrigspolitik. Blandt andet ønsker hun, at Danmark bliver en del af et fælles asylsystem i Europa og øger ulandsbistanden og samarbejdet med EU. 

Du kan læse mere om Anne Sophie  her: 
- annesophie.radikale.dk
- facebook.com/annesophie.radikale
- instagram.com/annesophie.radikale

Deltagelse er gratis. Tilmelding er ikke nødvendig, men vil være rar at få HER.

Se også Facebookeventet.

Arrangementerne Politisk Tirsdag er støttet af FO Aarhus’ debatpulje.