Back to All Events

Samtalesalon: Den svære start som mor v/Lotte Nygaard

Der er mange ting, der kan være svært, når man står som nybagt mor og skal skabe en ny hverdag for sit barn. Fødslen har måske været hård, amningen er svær og det hele er måske ikke helt som forventet. Lotte vil fortælle om sin egen start som mor, hvorfor det var svært at blive mor og hvad man gør med følelsen af usikkerhed og følelsen af ikke at være god nok.

Om Lotte

Lotte er 33 år, uddannet socialrådgiver og mor til Adam på 4,5 år og Vilde på 1,5 år. Sidste år sagde hun sit faste job op for tilbringe mere tid sammen med sine børn. Hun er pt. ved at uddanne sig til coach og selvværdsmentor.

Lotte oplevede selv, at alt hvad hun havde forestillet sig om moderskabet blev vendt på hovedet og har derfra været igennem en rutsjebane af en udviklingsproces, hvor hun måtte se følelser som utilstrækkelighed og usikkerhed i øjnene.

Pris: 80 kr.

Gratis for medlemmer af Barselshuset. Bliv medlem af Barselshuset HER for 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat.

Maks antal deltagere: 35.

Tilmeld dig eventet på FO HER.

Se også eventet på Facebook HER.

Earlier Event: April 10
Fælles onsdagsfrokost