Back to All Events

Samtalesalon med JEG ER MOR: Da mor blev væk

  • FO-byen 78 Frederiksgade Aarhus, 8000 Denmark (map)

Oplæg og samtalesalon om kærlighed til baby, kærlighed til sig selv og om at blive væk og fundet igen som mor

Vi er to kvinder, der igennem de seneste år har samlet på fortællinger fra mødre og fagpersoner om det at blive mor. Vi er interesserede i de fortællinger, der handler om at få nogle følelsesmæssige hudafskrabninger som nybagt mor og i hvordan de heler igen. Nogle af disse historier er blevet samlet og udgivet i de populære podcasts Jegermor, der er blevet afspillet af flere tusinde kvinder i Danmark. I efteråret 2018 vil alle disse podcasts blive samlet i appen Jegermor.

Oplægget vil handle om hvorfor det er svært at blive mor og hvorfor det også er helt okay. Bl.a. fordi der er mange måder at være mor på og ikke blot er én opskrift på den gode mor, som man nogle gange forvildes til at tro. Vi vil med humor og alvor fortælle om vores egne rejser ind i moderskabet. Og vi inviterer til et rum hvor vi kan dele med hinanden.

Spædbørn og tumlinge er meget velkomne under foredraget og der vil være plads til både at amme, lege, trøste og skifte ble.

Pris 30 kr. Køb billet
Gratis for medlemmer af Barselshuset. Køb medlemskab.

Facebook-event

Earlier Event: September 24
Samtalesalon: Solomor
Later Event: September 26
Fælles onsdagsfrokost