Back to All Events

Barselshusets åbningsreception

  • FO-byen 78 Frederiksgade Aarhus, 8000 Denmark (map)

Kom og fejr Barselshusets åbning med os!

Bedre Barsel inviterer gravide, barslende, nye og gamle forældre, børn og babyer, fagpersoner, venner, familie og alle andre interesserede indenfor i Danmarks første Barselshus.

Vi håber, at se en masse kendte og ukendte ansigter, som har lyst til at deltage i dagens program, som er en forsmag på, hvad man fremover kan opleve i Barselshuset. Man behøver ikke at deltage i hele programmet, men kommer man fra start, kan man være så heldig at få en gave ✨

Deltagelse er gratis. 
Tilmelding er ikke nødvendig, men vil være rar at få her: https://www.fo.dk/graviditet/dofo/graviditet/cat/andre-arrangementer/hold/18-1330
Se også Facebookbegivenheden.

PROGRAM
12.30-13.30: Oplæg om mor-kroppen v/ Thit Kragelund, Jordemoder og Master i sexologi.
- Det kan være svært at være forberedt på de forandringer, der sker, når kroppen og sindet gennemgår en graviditet og fødsel. I dette oplæg vil jordemoder og Master i Sexologi Thit Kragelund tage hul på, hvorfor det kan føles som at skulle lære sin krop at kende igen. Hvilke mekanismer er der på spil, når det kan virke uoverskueligt nogen sinde at skulle deltage i en steptime igen og hvorfor undertøjet ikke føles så sexet som det gjorde engang?

13.45-14.45: Mini-debatsalon om barsellivets op- og nedture med Maria Hauskov Leerbeck, Ladies First og Forlaget Fortæl, Trine Karlsen Babyteamet - et jordemoderhus og Julie Bruhn Højsgaard medejer af Jeg er mor.

Kl. 15.00-17.00: Officiel åbningsreception med bobler og snacks. Tale v/ Torben Dreier, leder af FO-Byen og Louise og Kristine, Bedre Barsel/Barselshuset

Der er kaffe, kage og snacks hele dagen.

Vi glæder os til at byde jer indenfor! 

Later Event: September 18
Åbent