Back to All Events

Samtalesalon: Solomor

En samtalesalon om at være solomor - for dig der overvejer, dig som er på vej til eller dig som allerede er det.

Solomor Line Forsom vil fortælle sin historie, som vi håber giver anledning til en fælles samtale om alle de emner der melder sig i livet som solomor. Line er 34 år og mor til Kalle på snart et år, uddannet dameskrædder og folkeskolelærer. Før hun blev gravid, vekslede hun mellem deltidsstilling i stofbutik og kursusvirksomhed i syning.

Lines barsel er snart slut, og hverdagen lurer om hjørnet. Det er det, der optager hende lige nu, er hvordan man bedst mulig kan skabe en hverdag, hvor god planlægning og struktur gør, at det praktiske kommer til at fylde mindst muligt i tiden med Kalle. Hun er spændt på hvordan den lille familie kommer til at agere i en hverdag med vuggestuesygdom og aften- og weekendarbejde.

Kom og lyt og snak med!

Pris: 30 kr. Tilmelding hos FO Aarhus
Gratis for medlemmer i Barselshuset. Køb medlemskab.

Facebookevent

Earlier Event: September 20
Lukket pga. andre arrangementer