Back to All Events

Workshop/samtalesalon: Sexlivet - nu med morkrop

  • FO-byen 78 Frederiksgade Aarhus, 8000 Denmark (map)

Dette er en workshop omkring, hvad der sker med seksualiteten i forbindelse med vi får børn. Jordemoder og Master i Sexologi Thit Kragelund vil komme med et oplæg omkring hvorfor det er naturligt at sexlivet forandrer sig, men også give nogle bud på, hvordan vi kan håndtere det. Formålet er at skabe en debat, der gerne skulle give inspiration til; Hvordan sætter man sig selv i spil, når kroppen er anderledes, hvordan med lysten og hvordan når vi hinanden i forholdet? Undervejs vil Thit forklare både hvad der kan gøre sig gældende for vores samliv generelt i den livsfase, og hvad der kan være på spil omkring seksualitet for dig, som er blevet mor.

Pris: 30 kr.
GRATIS for medlemmer i Barselshuset. Tilmelding er nødvendig.
Tilmeld dig her

Køb medlemskab her

Earlier Event: November 15
Samtalesalon: Er amning altid det bedste?
Later Event: November 20
Sundhedsplejerske i huset