Back to All Events

BabyGym - motorisk event (6-12 mdr.) (UDSOLGT)

  • Barselshuset 78B Frederiksgade Aarhus, 8000 Denmark (map)

Ny forskning viser, at hvert tredje barn har motoriske vanskeligheder i deres første leveår. I et landskab af gode råd og vejledninger er det svært, at danne sig et overblik over, hvornår man må gøre hvilket og hvad med sin baby. De første leveår er sårbare, men vigtige.

Bettina Steen Schöerr og Andreas Schjørring kommer forbi, og afholder en dag i motorikkens tegn. De to fagpersoner har sammen udviklet appen BabyGym. Det er via appen muligt, at hente inspiration og støtte til øvelser, som understøtter børns motoriske udvikling.

Arrangementet er inddelt i to dele, hvor kl. 10:30-11:30 er koncentreret om børn i alderen 6-12 måneder, og kl 13.00-14.00 er fokuseret omkring børn fra 0-6 måneder. Under begge arrangementer skal vi have en dialog om motorik, lege og øvelser. Vi ønsker at inspirere til sjove, relevante og alderssvarende øvelser, og derfor skal vi i fællesskab også udføre nogle af øvelserne fra appen. Forhåbentlig med den effekt, at alle kan gå hjem og være trygge og klogere på, hvordan man, via leg, kan styrke sin babys motoriske udvikling.

NB! Der er plads til 30 på hvert hold.

Vi ser frem til en spændende dag med faglighed, dialog og hygge i fokus.

Der vil i løbet af arrangementet blive serveret kaffe og the, og der vil være forsyninger til de små fra Arlas produkter Baby&Me.

Derudover vil der være mulighed for, at vinde lækre præmier fra bl.a. Hummel - vinderne trækkes ved lodtrækning blandt arrangementets deltagere.

Vi anbefaler, at i henter appen inden dagens arrangement - den er gratis at downloade.

iPhone: https://itunes.apple.com/dk/app/babygym/id1292598297?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.babygym&hl=da


Vi glæder os til at se jer!

OBS Eventet er udsolgt.

Pris: 50 kr.

GRATIS for medlemmer af Barselshuset. Tilmelding er nødvendig og bindende. Hvis du bliver forhindret i at deltage, skriv da en mail til jba@fo-aarhus.dk, så en anden kan få din plads.

Tilmeld dig HER.

Bliv medlem HER.

Facebookevent.

Earlier Event: December 12
Fælles onsdagsfrokost