Back to All Events

Efterfødselsworkshop: Kan man træne, imens man tømmer en opvaskemaskine?

  • Barselshuset 78B Frederiksgade Aarhus, 8000 Denmark (map)

Ja det kan man faktisk :-) - og ikke på den der fitness-irriterende måde, hvor man lige laver 30 skihop (uden at tisse i bukserne vel at mærke) med glas og tallerkener i hænderne.

Hvordan så? Ved at fokusere på at bruge musklerne så hensigtsmæssigt så muligt imens du gør alt det du plejer.

Lyder det nemt? Det er det ikke helt. I hvert tilfælde ikke til at starte med. For musklerne – særligt bækkenbund og mavemuskler - er både ude af form og facon, og ofte også gået i stykker under fødsel eller kejsersnit.

Workshoppen bliver en praktisk guide til, hvordan du kan genetablere kontakt til bækkenbund og de inderste mavemuskler, så du nænsomt kan genopbygge din krop efter graviditet og fødsel – og helt seriøst – kan træne imens du tømmer opvaskemaskine. Kom også gerne, hvis du har smerter efter graviditet og fødsel.

Træningen er super nænsom og med dig i fokus. Tag gerne din baby med.

Jeres underviser er fysioterapeut Cathrine Rahbek, som har mange efterfødsels- og pilateshold bag sig. Hun har to børn, en på 3 år og en på 8 måneder, så hun ved ret meget om, hvor mørbanket en krop kan være ovenpå graviditet og fødsel. Cathrine ved også ALT om, hvordan alle gode intentioner ift. træning drukner i grusomme nætter, vasketøj og diverse fastlåste amme- og flaskestillinger på sofaen.

Praktisk: Tag en måtte eller lignende med til at ligge på og evt. en pude til at lægge under nakken.
Max 15 deltagere.

Pris: 50 kr.

GRATIS for medlemmer af Barselshuset. Tilmelding er nødvendig og bindende. Hvis du bliver forhindret i at deltage, skriv da en mail til jba@fo-aarhus.dk, så en anden kan få din plads.

Tilmeld dig HER.

Bliv medlem HER.

Facebookevent.

Earlier Event: December 11
Sundhedsplejerske i huset
Later Event: December 12
Fælles onsdagsfrokost