Back to All Events

Samtalesalon: Projekt baby - Mit første år som uperfekt mor

  • Barselshuset 78B Frederiksgade Aarhus, 8000 Denmark (map)

Julie Ugleholdts debutbog ”Projekt Baby: Mit første år som uperfekt mor” er en personlig fortælling, der beskriver udfordringerne ved at blive gravid og mor i en tid, hvor sociale medier, økologisk babytøj og friamning sætter dagsordenen.

Oven på en voldsom fødsel, en datter med kolik og en fødselsdepression gør den målrettede karrierekvinde Julie op med den politiske korrekthed og forsøger at finde sin egen vej gennem moderskabet.

Julie Ugleholdt retter en kritik af den politiske korrekthed, der omgiver moderrollen anno 2018. Ønsket om at give vores børn den bedst mulige start på livet har udviklet sig til et våbenkapløb om at købe og gøre det helt rigtige til og for de kære små. Alt andet end det det ypperste kan man som moder ikke være bekendt. Men hvordan navigerer man i det, når både moder og barn har det svært og barslen ikke er badet i et perfekt lyserødt skær?

Til samtalesalonen læser Julie op fra bogen "Projekt Baby" og fortæller om sin personlige historie om at være gravid og blive mor. Efter oplægget lægger Julie op til en uformel snak omkring de forventninger og tabuer der følger med moderskabet.

Julie Ugleholdt er 31 år gammel, har en kandidatgrad i innovation og iværksætteri fra CBS og indtil for nylig forretningsudvikler og rådgiver for ledelsen i it-virksomheden KMD. Hun bor i hus i Københavns Nordsvestkvarter sammen med sin mand Jon, sin datter Charlie og bonusdatteren Alva.

Der er mulighed for at købe bogen til en god pris og få den signeret af forfatteren.

Samtalesalonen afholdes i Barselshuset, hvor der er gode faciliteter for babyer. Her er der plads til at amme, pusle, tumle og barnevognsparkering.

Pris: 50 kr.

GRATIS for medlemmer af Barselshuset. (Medlemmer bedes også tilmelde sig)

Tilmeld dig her (via FO.dk)

Bliv medlem her: https://www.bedrebarsel.dk/medlemsskab-1

Køb medlemskab her

Earlier Event: November 21
Fælles onsdagsfrokost