Back to All Events

Strik til dig og din baby

  • Barselshuset 78B Frederiksgade Aarhus, 8000 Denmark (map)

Undersøgelser viser, at håndarbejde kan danne fundamentet for nærvær og fællesskaber, og for mange er barslen et oplagt tidspunkt til at starte med projekter i små størrelser. Vi ønsker at kombinere de to ting og inviterer derfor til en uformel formiddag, hvor kommende og barslende forældre kan mødes med strik i den ene hånd og en baby i den anden.

Medbring dit eget strikkeprojekt, og så sørger vi for, at der er kaffe og en hyggelig stemning. Er du ny i strik, eller vil du gerne lære at strikke, tilbyder vi gerne hjælp med de basale strikketeknikker. Medbring blot opskrift, garn og pinde.

Begivenheden faciliteres af strikkefællesskabet @OM:VEJ, der arbejder med tre grundlæggende visioner: At udbrede kendskabet til håndarbejde, at udforske glæden ved selv at skabe og at dyrke bæredygtigheden i håndarbejde. OM:VEJ består af Sofie og Nanna; to mennesker der selv nyder langsommeligheden og glæden ved at strikke.

Det er gratis at deltage og tilmelding er ikke nødvendig. Bare mød op med dit strikketøj.

Arrangementet afholdes i Barselshuset (FO-byen, Frederiksgade 78B, 8000), hvor der er gode faciliteter for babyer. Her er der plads til at amme, pusle, tumle samt barnevognsparkering lige uden for døren.

Facebookevent.

Earlier Event: November 26
Samtalesalon: På vej på barsel
Later Event: November 28
Fælles onsdagsfrokost