Back to All Events

Oplæg: På vej på barsel

  • Barselshuset 78B Frederiksgade Aarhus, 8000 Denmark (map)

I Barselshuset får vi igen besøg af psykolog Gitte Falsig til en samtalesalon, der forbereder dig og din partner til jeres forestående indtræden i Barselsland.

Samtalesalonen henvender sig til alle, der er på vej på barsel, og salonen er tænkt som barselsforberedelse for par, men man kan også deltage uden partner.

Læs også Gittes blogindlæg fra efteråret HER.

Vi er så gode til at forberede os på fødslen, de basale praktiske forhold og den allerførste tid med den lille nye i vores familie. Så gode at vi nogle gange glemmer at forberede os på det nye liv der venter efter fødslen. 

Graviditet, indkøb af diverse praktiske babyting og fødselsforberedelse fylder ofte meget i tiden op til termin. Men du kan med fordel forberede dig på alt det andet, der venter dig. Hvordan kommer du godt fra dit arbejde? Hvad skal du snakke med din leder om? Hvordan kommer du godt på barsel? Hvad skal du snakke med dig selv, din partner og dine nærmeste om? Hvilke økonomiske, praktiske og ansvarsmæssige overraskelser venter dig i barselsland? Hvad kan der ske med din identitetsfølelse, din seksualitet, dit parforhold og dit forhold til arbejdsmarkedet?

Psykolog ved ArbejdsmiljøCentret, Gitte Falsig, skaber på denne aften rum og plads til forberedelsesrefleksioner og deler viden om, hvad der kan vente dig i barselsland. Oplægget rummer helt konkret viden og tips til, hvordan du kommer godt fra arbejde og får en god start på din barsel, samt mere filosofisk refleksion over, hvad de nye omstændigheder gør ved os mennesker. 

Pris: 150 kr. pr. person.
GRATIS for medlemmer i Barselshuset.

Husk at medlemskabet er personligt, og du derfor ikke kan købe billetter til andre.

Der er gratis te og kaffe til samtalesalonen.

Bliv medlem af Barselshuset HER for 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat.

Tilmeld dig eventet HER.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, skriv da en mail til hej@bedrebarsel.dk

Maks antal deltagere: 35.

Se også Facebookeventet.

Earlier Event: May 21
Hjemmepasning i praksis