Back to All Events

Ud af hamsterhjulet og ind i livet

  • Barselshuset 78B Frederiksgade Aarhus, 8000 Denmark (map)

Inspired Beyond Babies kommer til Barselshuset! Vi har lavet en aftale, hvor alle medlemmer af Barselshuset får en rabatkode.

Dette foredrag handler om, hvordan vi ofte kommer til at leve livet på automatpilot, og glemmer hvad det var, vi drømte om: Hvorfor arbejder jeg der, hvor jeg gør? Hvorfor blev jeg gift med min partner? Hvorfor fik vi børn? Hvad ville vi med det?

Ofte tager vi ikke lederskab i vores eget liv, og lader hverdagen løbe derud af uden at forholde os til, om den stemmer overens med de værdier, drømme og mål, vi har individuelt i parforholdet og familien. Har vi den rette balance ml. arbejde og fritid? Trives vi/jeg?

Med humor og engagement formidler Signe M. Hegestand sin viden og kommer med konkrete redskaber til, hvordan man kan tage større lederskab ift at skabe det liv, der skaber mening og glæde.

OM FOREDRAGSHOLDEREN

Signe M. Hegestand er uddannet fra Århus Universitet og er desuden udannet Krops- og Gestalt terapeut fra Institut for Gestaltanalyse i 2005 samt certificeret Mindfulness Instruktør fra Skolen for Anvendt Meditation i 2014. Kursus i ACT 2016.

Hun er medlem af Dansk Psykolog Forening, og autoriseret af Psykolog Nævnet.

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest mandag den 5. november 2018 hos Inspired Beyond Babies

Pris: 250 kr.
Vi har fået en rabatkode til medlemmer af Barselshuset

Earlier Event: November 13
Sundhedsplejerske i huset