Back to All Events

Samtalesalon: Forskellen på mænd og kvinder i og udenfor barselslivet

  • Barselshuset 78B Frederiksgade Aarhus, 8000 Denmark (map)

I denne samtalesalon skal vi udforske det at være på barsel og blive forældre, med særligt fokus på mændene.

Hvis du kan genkende, at det at blive far kan være en seriøs udfordring, og gerne vil have mere forståelse og medbestemmelse over dine følelser, så kom forbi og del dine erfaringer, mens Andreas Mouritzen gør det samme.

Flere end vi tror, kæmper med disse ting. Ofte har alt omkring baby og barsel en lyserød aura. Men det mener Andreas Mouritzen ikke er virkeligheden. For mænd er det utrolig langt fra sandheden, faktisk er det oftere omvendt. Det har intet med hvorvidt vi elsker vores børn, men i langt højere grad, om man føler sig god nok. Vi er ikke mødre og kan ikke få den plads i et barns liv.

Mødre, kom og lyt og del, så i kan gå herfra med værktøj til jer selv. I vil også forstå jeres mænd, og hvad de til tider tænker og føler.

Fædre, kom! Vi skal ikke gemme os, vi er ikke som mødre, og det skal vi ikke være. Men hvad er vores plads som fædre nu, i en tid hvor vi gør op med fortiden og den opdragelsesform vi selv voksede op under?

Andreas Mouritzen er uddannet cand.psyk. og har egen praksis. Han er hjemmegående på 3. år, og har meget at dele omkring barsel og hvordan man tilpasser sig indvendigt og udvendigt for at imødekomme, hvad man af sig selv i det kapitel der begynder med jeres første barn.

Pris: 30 kr. Tilmeld dig her.
GRATIS for medlemmer af Barselshuset. Tilmelding er nødvendig.

Later Event: October 29
Oplæg om babybæring