Gratis anonym samtale (for medlemmer)

ET SAMTALERUM, HVOR DU IKKE SKAL PRÆSTERE OG HVOR ALLE FØLELSER og emner ER VELKOMNE. Intet er for småt!

Føler du, at du glemmer dig selv, mister dig selv, midt i den livsændrende begivenhed det er at være blevet mor?
Hos os er alle følelser velkomne. Men nogle gange er det nemmere at tale om under fire øjne, derfor tilbyder vi gratis samtaler hos os, hvor Margit, tidligere barselssygeplejerske på Hvidovre sygehus og uddannet Life coach, sidder klar hver tirsdag. Margit er desuden mor til to drenge på 5 og 2 år.

Margit har selv har erfaret, hvor fantastisk, vildt og hovedkulds en vandring det kan være at blive mor, især førstegangsmor.

Margit fortæller:

For at undgå, at du udmattes helt eller får følelsen af at miste dig selv, er det min erfaring, at det er vigtigt, at du få snakket og vendt udfordringer og tanker. Vi snakker om hvad end der fylder, så der igen kan blive plads i dit hjerte, til den gode relation mellem dig og din skønne baby. Jeg står klar med et varmt hjerte og lyttende ører.

Det er muligt at booke en samtale hver tirsdag i tidsrummet 10- 14.

Du skriver og booker en tid ved at sende en sms (22 63 85 01) til Margit eller på mail Margit@glad-mor.dk. Skriv evt. lidt om dig og hvad der fylder. Samtalen er anonym og man sidder privat i Bedre Barsels samtalerum ved siden af Barselshuset, hvor der ikke er andre til stede. Din baby er naturligvis velkommen.

Dette er et gratis tilbud for alle medlemmer. Bliv medlem af Barselshuset for kun 99 kr/mdr. (uden binding)