Barsel kan også være et professionelt boost og mulighed for en ny levevej

Barsel bliver ofte omtalt som en karrieremæssig ’dræber’ og som en ulempe for dem, der prioriterer den. Men hvorfor det? Barsel kan også være en oplagt mulighed for fordybelse, til refleksion, til at lære noget nyt, til faglig og personlig udvikling. Tid, der gør, at man kommer tifold styrket tilbage til jobbet med nye kompetencer og et nyt skill-set, din chef hungrer efter.    

Mit navn er Anne Sophie Sehested Münster, mor til to og stifter af barselsnetværket Inspired Beyond Babies. Og dette er min personlige historie om, hvad man faktisk kan formå at udrette under sin barsel, og hvordan denne periode er med til at rykke en mentalt og professionelt. 

Min egen oplevelse – den bittersøde barsel

Da jeg gik på barsel første gang, var jeg meget opsat på, at det at få en baby ikke skulle være nogen begrænsning for hverken min mand eller jeg. Heldig var jeg da også, da jeg kick-startede barslen med overskud; en nem og hurtig fødsel og en datter med et roligt sind og et godt sovehjerte. En fest at blive mor og være på barsel tænkte jeg – især når jeg kunne tilbringe den med min mand de første 5 uger! Men så startede hverdagen igen,  og han skulle tilbage på arbejdet. Efter noget tid med at være alene med den lille og tørre gylp af gulvet for 117. gang, kunne jeg mærke, at der var et tomrum. Et tomrum og en rastløshed jeg ikke havde oplevet før. Jeg manglede en ekstra meningsfuld dimension i min hverdag.

Jeg savnede den daglige sparring med kollegaer, at blive fagligt stimuleret og at få stillet min nysgerrighed, om hvad der rørte sig ude i arbejdslivet. Jeg havde svært ved at acceptere, at min hverdag var blevet indsnævret til det at amme, skifte bleer og gøre rent. Når min datter i gennemsnit sov 8 timer om dagen, fik jeg også meget tid til at tænke over tilværelsen, mine drømme, karriere, ambitioner og prioriteter. 

Et frø, der spirer

En dag fik jeg så en idé. En idé der kunne gøre barselstilværelsen til noget at stå op for om morgenen – andet end selvfølgelig at tage vare på min elskede datter. Nemlig et fagligt barselsnetværk. Hvor ellers kunne man finde et netværk, hvor det var socialt acceptabelt at have de små med, amme, skifte bleer og have indtørret mos på trøjen, mens man står og taler med vildt fremmede? Og hvor arrangementerne lå om dagen? For efter kl. 20.00 er man færdig som gårdsanger! Det var der ikke på det tidspunkt. Så jeg besluttede mig for at starte et selv – når jeg blev gravid igen ;-) 

Da jeg så kom på min 2. barsel blev barselsnetværket Inspired Beyond Babies (IBB) så en realitet. Jeg etablerede en Facebook-gruppeog inviterede alle dem, jeg kendte, der var på barsel på det tidspunkt – mænd som kvinder. Målet med gruppen var, at den skulle besidde mangfoldighed i form af begge køn, have medlemmer inden for forskellige fagområder og brancher, at man skulle inspireres, lære noget nyt, møde andre ligesindede med hang til faglig stimulans under barsel, og at det var uformelt og hyggeligt med plads til de små kravlende rundt på gulvet. 

Vi mødtes en gang om måneden hos forskellige virksomheder for at høre inspirerende og interessante indlæg, der gav vitaminer til barselshjernen. På den måde kom man ud af huset og fik indsigt i forskellige virksomheder, deres værdier og kulturer. Vi fik lært noget nyt, sparret og netværket med hinanden og delt arbejdsmæssige erfaringer.

Der var en masse i netværket, der havde mange spændende emner at byde ind med, og som var villige til at dele ud af deres viden. Så i løbet af et år var der indlæg om nudging, at blogge, disruption, 3D print, enneagrammet, krigen i Afghanistan, besøg hos UNICEF i FN Byen og meget mere. 

Et professionelt boost

Ud over den faglige inspiration man fik, var det også sjovt! At opleve de små kravle hen til foredragsholderen eller slå en kæmpe prut midt i det hele, var så befriende og dejligt afvæbnende. Det var også tydeligt at se, hvordan folk langt hurtigere kom i snak med hinanden end til traditionelle netværksmøder med babyerne som det fælles omdrejningspunkt. Der var plads til, at mor og far kunne få stillet sine faglige behov - samtidig med, at babyerne også var underholdt og kunne lege med hinanden. 

Man gik derfra med fornyet energi, nye bekendtskaber og inspiration, der skulle omsættes til nye ideer til en selv eller til ens job. Jeg fik et kæmpe professionelt kick ud af at være med til arrangementerne, netværke og skaffe nye foredragsholdere. Jeg opdagede nye positive sider af mig selv, jeg ikke vidste, jeg havde og evner jeg ikke vidste, jeg faktisk mestrede. 

Barsel i den gode sags tjeneste

Ud over at drive barselsnetværket valgte jeg også blive frivillig for UNICEF og arrangere lokale events for at rejse penge til organisationens arbejde med børn. 

Frivilligt socialt arbejde har altid været utrolig meningsfyldt for mig og da jeg så kom på barsel, så jeg en mulighed for virkelig at kunne gøre en forskel med den tid, jeg havde i barselsperiode. Og så kunne min datter også være en del af det. 

Jeg udviklet nye færdigheder, lært nye mennesker at kende, som også kunne bidrage til indlæg og interessante vinkler til barselsnetværket. Et velfungerende økosystem, der gav gode synergier ikke bare til hinanden, men også mig selv. Jeg følte jeg udrettede meningsfyldt arbejde, og gav et energi-boost uden lige, som jeg var stolt af at kunne fortælle min mand, venner, familie og arbejdsplads om.  

 En kløe, der ikke ville gå væk

Efter 6 måneder med barselsnetværkets arrangementer blev jeg af flere opfordret til at tænke på det som et forretningskoncept. Jeg brugte derfor resten af min barsel på at lave en forretningsplan og have møder med forskellige virksomheder med henblik på at få deres input og sparring til, hvordan det kunne udvikles kommercielt. 

Jeg vendte dog tilbage til mit trygge, vante job efter endt barsel og fik lov til at køre  netværket i min arbejdstid også. Men hvad nu hvis jeg fortrød ikke i det mindste at have prøvet livet som selvstændig? Og hvilken frihed og fleksibilitet det ikke ville give for vores familie med to små børn? 

Så efter utallige drøftelser med min mand og flere hundrede excelark senere, besluttede jeg mig for at sige mit job op og springe ud i livet som selvstændig – eller som maniodepressiv med al, hvad det indebærer af op- og nedture. 

Barselsnetværket er nu min levevej og bliver tilbudt som et personalegode til virksomheder, der kan se værdien i at investere i sine medarbejdere for at fastholde dem og sørge for at skabe en mere inkluderende barselskultur. I dag har netværket næsten 1000 medlemmer, er blevet landsdækkende med månedlige foredrag i både Århus, Odense og København og har kunder som Deloitte, COOP, PA Consulting og Plesner.

Hvor er det vildt, at det er kommet dertil! Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi nogensinde troet, at mine barselsperioder ville bringe mig til der, hvor jeg er i dag. Uden tiden til fordybelse, refleksion og et behov, der pressede sig på, var ideen aldrig kommet. Jeg ville aldrig have turde at ta’ springet og forsøge mig med en ny levevej. Jeg er hvad, jeg er i dag takket være mine barsler. 

 Barsel som karrierefremmer, ikke karrierehæmmer

Mit primære mål med barselsnetværket er at forsøge at modbevise, at det er et problem for ens arbejdsmæssige karriere at gå på barsel – mand som kvinde. Jeg vil så gerne være med til at fortælle de gode historier og gøre barslen til en positiv spiral. Det handler om at skabe en ny diskurs, og hvordan det at blive mor eller far rent faktisk kan være med til at kompetenceudvikle en – både personligt og fagligt. 

Der eksisterer et behov blandt de barslende om at holde sig fagligt stimuleret – uden at man behøver at have dårlig samvittighed over det. Via netværket har man mulighed for at få en masse nye ting med i bagagen, man kan implementere, når man vender retur til jobbet, og ikke blot skabe merværdi for sig selv, men også virksomheden. På den måde har man mulighed for at stå langt stærkere end før, man gik på barsel.

Min ambition er, at bringe medlemmer styrket tilbage til arbejdspladsen og vise, at barsel er en god ting, og at virksomheder rent faktisk får dygtigere medarbejdere af det. 

Dialog er vejen frem

Mange barslende oplever, at man får et andet værdisæt, nogle andre prioriteter, og man begynder at reflektere over sin karriere, når man bliver forældre. Kan ambitionerne på arbejdet kombineres med sine ambitioner på hjemmefronten? Og kan virksomheden, man er ansat i imødekomme det? Det kan desværre resultere i, at man søger nye arbejdsmæssige græsgange – et sted hvor græsset måske ikke altid er så meget grønnere.   

Hvis man som medarbejder blot er ærlig om ens nye karrieremæssige ønsker og behov, kan man i fællesskab med sin leder, HR konsulent eller anden repræsentant fra virksomheden forventningsafstemme og finde en fælles løsning for, hvordan ens potentiale bedst realiseres i samme virksomhed. Om det så drejer sig om at gå på deltid, få nye arbejdsopgaver, komme over i et andet forretningsområde eller noget helt 4. På den måde får virksomheden ikke blot mulighed for at fastholde flere af deres medarbejdere, de får også mere kompetente, loyale, effektive og dygtige medarbejdere tilbage. Og som medarbejder er det mere tilfredsstillende og motiverende at komme tilbage til et job, der matcher ens nye skill- og mindset til livet som mor og far. 

WIN-WIN-WIN

Jeg synes, det er fantastisk, at vi som kvinder og mænd kommer på barsel – uagtet hvordan man vælger at benytte sig af den. At få muligheden for at stoppe op i vores arbejdsliv og rent faktisk få tiden til at reflektere over tilværelsen, fremtiden, fordybe sig og få indsigt i nye emner og måske få gjort det, man altid har drømt om, men som man ikke haft tiden tid. Jeg fik selv et kæmpe boost af at bruge mine barsler konstruktivt. Min markedsværdi er ikke bare blevet forhøjet, men jeg er også blevet en mere glad og selvsikker person af det og dermed også en bedre mor for mine børn. Det er WIN-WIN-WIN for både en selv, ens børn og arbejdspladsen, som jeg ser det. 


Anne Sofie.jpg

Indlægget er skrevet af Anne Sophie Sehested Münster. Hun er stifter af barselsnetværket Inspired Beyond Babies. og medstifter af Parental Leave Forum

IBB holder foredrag d. 14. nov. i Barselshuset. Tilmelding senest d. 5. nov. Medlemmer af Barselshuset får 20 % rabat på billetprisen.

Kristine BjerreBarselshuset